Zakelijk

Ben je projectontwikkelaar of architect van nieuwbouwwoningen, recreatiewoningen of van (Scandinavische) houtskeletbouw? Of ben je eigenaar van een kantoor, B&B, hotel, een kleinschalig vakantiepark, glamping/camping, kantine, een coaching- of vergaderruimte? De connectie met de natuur is voor jouw klanten heel belangrijk. Hoe kan je de natuur op een unieke wijze terug laten komen in het interieur? Hoe het erbuiten uitziet, dat wil je voor je klanten ook naar binnen halen. Wonen, werken & recreëren in verbinding met de natuur, dat is mijn passie, dat is mijn kracht. Benieuwd hoe je dat doet en wat ik voor jou en je klanten kan betekenen?

Wil je graag wat anders?

Een leuke Nordic workshop als teamuitje? Of zet je collega of medewerker in het zonnetje met een Cadeaubon of Cadeaubox. Of verwen je klanten met een Interieurflitsadvies op jouw recreatiepark of op de winkelvloer.

Ben je op zoek naar een bijdrage voor een verkoopbrochure of een presentatie op een kopersbijeenkomst. Ook hier kan ik je mee helpen. Er zijn verschillende manieren om de (toekomstige) koper samen enthousiast te maken. Laten we kennismaken. 

Neem contact op