Wat kan ik verwachten van onze samenwerking?

Ieder interieur is uniek, net als jij. De uitdaging zit voor mij in het zoeken naar de balans tussen de natuur, de bewoner of klant en het interieur. Die puzzel zorgt elke keer voor een bijzondere uitdaging om iets unieks te ontwerpen. Als je samenwerkt met mij, Joka, dan krijg je een enthousiaste, persoonlijke samenwerking. Ik kan goed luisteren naar jou. Vervolgens vertaal ik dit vol enthousiasme naar een uniek en persoonlijke ontwerp. Natuurlijk, uniek, functioneel en betrouwbaar.

Waarom begin je in de natuur? Het gaat toch om mijn interieur?

Ook als je geen natuurliefhebber of buitenmens bent, heb je wel de aangeboren behoefte om in contact te zijn met de natuur. Door de toenemende verstedelijking en technologische ontwikkelingen raken we deze connectie steeds meer kwijt. De natuur is mijn inspiratiebron voor ieder ontwerp. Als interieurontwerper haal ik de natuur voor jou naar binnen met mijn inspiratiekaartjes. Kaartjes vol inspiratie voor natuurlijke kleuren, materialen en sferen. Zo bepalen we samen wat jij mooi vindt en creëren we de sfeer waar jij zo van houdt. Zodat je binnen kunt genieten van buiten.

Hoe haal je de natuur naar binnen?

Ik haal de natuur op verschillende manieren naar binnen. Dit is afhankelijk van jouw wensen en de sfeer die je graag wilt creëren. Is dat de rust, de ruimte of juist het eigenwijze karakter van de natuur? Het liefst werk ik met zo veel mogelijk natuurlijke kleuren, structuren en materialen, zoals hout, wol, papier, leem, linnen, staal, kurk, riet en steen. Maar ook met de indeling, met licht en met levend groen kun je de natuur naar binnen brengen.

Werk je altijd vanuit je eigen stijl of kan ik ook iets heel anders kiezen?

Ja en nee. Ik werk met inspiratie die ik uit de natuur haal. Een natuurlijk interieur is niet altijd een urban jungle of een landelijke stijl, maar is juist heel ruim toe te passen. Ik geloof dat iedereen inspiratie kan halen uit de natuur. Wel heb ik inmiddels mijn eigen stijl ontwikkeld door veel met hout en warme, zachte aardetinten te werken. Ook laat ik me inspireren door Scandinavië en haar design.

In mijn ontwerpen vind je daarom vaak Scandinavische elementen terug. Ieder ontwerp is uniek, dus ik geef je altijd een advies dat perfect bij jouw wensen en woondromen past.

Maak een afspraak

Een interieur met natuurlijke elementen verlaagt je stressniveaus en heeft een positief effect op jouw gezondheid.

Zakelijk

Wat kun jij voor mij als projectontwikkelaar betekenen voor een nieuwbouwproject?

Projectontwikkelaars van (Scandinavisch) houtskeletbouw die graag blije klanten willen vul ik haarfijn aan. Jij zet een karkas neer, ik richt het in op basis van de wensen van jouw klant. Zo hoeven je klanten zelf geen keuzes meer te maken en is het huis vanbinnen en vanbuiten helemaal klaar. Bovendien werk ik onafhankelijk, waardoor jouw klanten uit alles kunnen kiezen. Ik lever maatwerk en help je klanten keuzes te maken wanneer ze door de bomen het bos niet meer zien. Uit mijn interieurontwerp kunnen ze vervolgens alles meenemen wat ze mooi vinden. Het resultaat? Een uniek interieurontwerp dat bij hen past.

Hoe haal jij de natuur naar binnen in het interieur van mijn recreatiewoning/vergaderruimte/coachruimte/yogastudio/wachtkamer?

Ik haal de natuur op verschillende manieren naar binnen. Dit is afhankelijk van jouw wensen en de sfeer die je graag voor jouw klanten wilt creëren. Is dat de rust, de ruimte of juist het eigenwijze karakter van de natuur? Het liefst werk ik met zo veel mogelijk natuurlijke materialen, structuren en kleuren. Maar ook met de indeling, het licht en met levend groen kun je de natuur naar binnen halen. Ik laat je zien wat er mogelijk is!

Maak een afspraak

Wil jij meer rust en ruimte in je interieur?

Bekijk mijn aanbod