Een buitenmens

Een buitenmens, dat ben ik. Als klein meisje groeide ik op in Friesland. Daar was ik altijd in de natuur te vinden: op zoek naar reeën, werkend in m’n eigen moestuin of wandelend met mijn oma in het beukenbos. Na mijn studietijd ben ik gaan reizen. Zo ontdekte ik de bergen, fjorden en gletsjers. De rust, de stilte, de ruimte. Maar tegelijkertijd ook de energie, het plezier en de ontspanning. De natuur biedt zo veel, ik kan echt niet zonder.

Ik houd van wandelen, het liefst in de bergen. Ook haal ik veel inspiratie uit Scandinavië en haar design. De schoonheid, gecombineerd met het functionele en pure karakter vind ik erg inspirerend. In mijn ontwerpen vind je dan ook vaak Scandinavische elementen terug.

Mijn dromen achterna

Vroeger wilde ik architect worden, maar mijn studiepad en werkende leven verliepen anders. Enkele jaren geleden ben ik uiteindelijk toch mijn droom gaan volgen. Ik heb meerdere interieurstudies met plezier & succes gevolgd, wat al snel uitbloeide tot mijn eigen bedrijf Jokaliving Interieurontwerp.

Met Jokaliving ontwerp ik vanuit mijn liefde voor de natuur.  Ik zorg ervoor dat je binnen kunt genieten van wat buiten zo mooi is. De sfeer, de beleving, de kleuren en structuren. Natuurlijke elementen die ik naar binnen haal in jouw interieur. Zo laat ik je binnen genieten van buiten.

Kennismaken

"Wat de natuur met mij doet, laat ik terugkomen in jouw interieur."

— By Joka

Wil jij meer rust en ruimte in je interieur?

bekijk mijn aanbod