Een buitenmens

Een buitenmens, dat ben ik. Als klein meisje groeide ik op in Friesland. Daar was ik altijd in de natuur te vinden: op zoek naar reeën, werkend in m’n eigen moestuin of wandelend met mijn oma in het beukenbos. Na mijn studietijd ben ik gaan reizen. Zo ontdekte ik de bergen, fjorden en gletsjers. De rust, de stilte, de ruimte. Maar tegelijkertijd ook de energie, het plezier en de ontspanning. De natuur biedt zo veel, ik kan echt niet zonder. Wonen, werken en recreëren in verbinding met de natuur is dan ook mijn passie.

Ook haal ik heel veel inspiratie uit Scandinavië en haar design. De schoonheid, gecombineerd met het functionele en pure karakter vind ik erg inspirerend. De Nordic mood is mij als natuurliefhebber op het lijf geschreven. In mijn ontwerpen vind je daarom vaak Scandinavische elementen terug. Bij een Scandinavische of Nordic stijl draait het om schoonheid, sierlijke elegantie, functionaliteit en een lange levensduur.

Mijn dromen achterna: Jokaliving

Vroeger wilde ik architect worden, maar mijn studiepad en werkende leven verliepen anders. Enkele jaren geleden ben ik uiteindelijk toch mijn droom gaan volgen. Ik heb meerdere interieurstudies met plezier en succes gevolgd, wat al snel uitbloeide tot mijn eigen bedrijf Jokaliving Interieurontwerp.

Met Jokaliving ontwerp ik vanuit mijn liefde voor de natuur. Dit wordt ook wel biophilic design genoemd. Ik zorg ervoor dat je binnen kunt genieten van wat buiten zo mooi is. De sfeer, de beleving, de kleuren en structuren. Natuurlijke elementen die ik naar binnen haal in jouw interieur. Zo laat ik je binnen genieten van buiten.

Plan een kennismaking

"Wat de natuur met mij doet, laat ik terugkomen in jouw interieur."

— By Joka

Wil jij meer rust en ruimte in je interieur?

Maak een afspraak