Buitenleeft Coaching – Delft

Een ruimte die rust uitstraalt, een gevoel waarbij een ieder zich op zijn gemak voelt, zich zelf kan zijn & zichzelf kan (her)ontdekken.

Project “Buitenleeft Coaching”

• Delft
• Buitenleeft Coaching – De hartkamer
• 2021

Het concept

Het concept ‘ Natuurlijk krachtig & prachtig’ is een interieurconcept voor een coachruimte te midden in de natuur, aan de rand van Delft. Gebaseerd op de kleuren & materialen uit de natuur. Een interieur dat je de kracht geeft om jezelf te (her)ontdekken, te ontkiemen en te ontplooien. Waardoor je als individu weer kan gaan stralen, kan gaan bloeien, zodat je weer een prachtig individu zult zijn.

Het concept bestaat uit 4 elementen, die allen hun eigen functie symboliseren & tevens hun eigen vertaling maken binnen het interieur. De elementen zijn:

AARDEN – KOESTEREN – LUCHTEN – BLOEIEN

De coachruimte van Buitenleeft heeft 3 verschillende functies:

  • 1 – op – 1 sessies
  • Ruimte om tot rust te komen
  • Ruimte voor workshops, op het ritme van de natuur

Het ontwerp

Een ruimte die rust uitstraalt, een gevoel waarbij een ieder zich op zijn gemak voelt, zich zelf kan zijn & zichzelf kan (her)ontdekken. Om natuurlijke rust te creëren heb ik balans aangebracht tussen de gekozen materialen & kleuren, zonder dat er prikkels aanwezig zijn die kunnen afleiden. De gekozen sfeer is een natuurlijke interieurstijl; puur met natuurlijke materialen als hout, een beetje botanisch, functioneel & aangevuld met zachtheid (wollige plaids, zachte stoffen & ronde vormen). De meubels zijn modulair en flexibel, zodat je makkelijk van indeling kan veranderen, afhankelijk van de functionaliteit op dat moment.

Naar portfolio