Leefbaar thuis – Terheijden

Een sfeervol & gezellig thuis, dat functioneel & leefbaar is."SCANDINAVISCH GEZELLIG MET NATUURLIJKE RUST"

Project “Leefbaar thuis”

• Vrijstaande woning
• Terheijden
• 2023

Interieurwens

Een sfeervol & gezellig thuis, dat functioneel & leefbaar is. Eenheid & gezelligheid aanbrengen met de elementen, kleuren & materialen. Een sprekendere inrichting, voorwerpen mogen aansprekend & intrigerend zijn. Voldoende praktische opbergruimte, een lekkere werkplek & een extra zitje bij de haard. De zichtlijnen naar achtertuin moeten blijven. Water, zeilen, bos, strand. We zijn er gek op. 

Het ontwerp

Na 20 jaar is de woning toe aan een update. Een oase van leefbare rust door het natuurlijke kleurpalet. Een lichte basis van wit & zand aangevuld met vergrijsde tinten groen, met blauw als accentkleur. Hout, marmer, linnen & zachte stoffen. Alles in balans & niet te veel.

Een royale modulaire zitbank in de woonkamer, maar ook bij de haard als extra zitje. De grote groene plant dient als roomdivider. Over de gehele binnenwand is een kastenwand op maat gemaakt, met praktische opbergruimte en plek voor de piano & tv. Ronde accenten zorgen voor gezelligheid. De eethoek heeft een zeer royale hoekbank waar je met de hele familie heerlijk kan eten, maar tevens ook een fijne werkplek. De schelplampen zijn de eyecatcher boven de eethoek.

Scandinavisch gezellig met een natuurlijke rust zorgt voor een nieuw leefbaar thuis.

Naar portfolio