Warm Scandi met natuurlijke rust – Drunen

Een Scandinavische sfeer met een twist. Een oase van leefbare rust, maar niet saai!

Project “Warm Scandi met natuurlijke rust”

• Houtskeletbouw woning – nieuw te bouwen
• Drunen
• 2024

Interieurwens

Een Scandinavische sfeer met een twist. Een homogene woning die rust uitstraalt. Oase van leefbare rust, maar niet saai!

Een lichte basis, aangevuld met warme tinten & natuurlijke materialen. Ruimte voor veranderingen met de seizoenen mee. De zichtlijnen naar achtertuin moeten blijven, ook vanuit de keuken.

Het ontwerp

Een open & ruime indeling, waarbij rekening gehouden is met zicht naar de tuin & buiten en maximaal natuurlijk lichtinval. Een grote zithoek bij de haard, een gekopieerde kleine zithoek bij de tv. De bank is tevens gekopieerd naar de veranda. Deze eenheid van elementen, zorgt voor balans en rust. 

Een waanzinnige grote woonkeuken met verbinding met alle ruimtes.

Een heerlijke sfeer die Scandinavische rust, gezelligheid & warmte uitstraalt. De oase van leefbare rust wordt gecreëerd door het natuurlijke kleurpalet van een lichte basis van wit & zand aangevuld met vergrijsde tinten groen & blauw. Hout, leer, wol, steen, linnen & zachte stoffen. Alles in balans & niet te veel, vergezeld met mospanelen in de trapopgang en grote groene planten in de living. 

Het natuurlijk, vergrijsde groen zorgt voor frisheid, rust en harmonie. De zachte blauwtinten zorgen voor rust, warmte & tikkeltje stoerheid

Naar portfolio