Frisse stoerheid & natuurlijke rust – Delfgauw

Een nieuw, licht & fris interieur. Met een centrale nieuwe leefkeuken, lichtere woonkamer en knusse eetkamer. Een rustige basis, niet te lieflijk, het mag een tikkeltje stoer.

Project “LICHTE ZACHTHEID & WARME OMARMING”

 

• Geschakelde familiewoning
• Delfgauw
• 202

Interieurwens

Een nieuw, licht & fris interieur. Met een centrale nieuwe leefkeuken, lichtere woonkamer en knusse eetkamer. Een rustige basis, niet te lieflijk, het mag een tikkeltje stoer. We houden van Scandinavische stijl, met lichte natuurlijke tinten. Alles wat er nu is, mag weg!

Het ontwerp

Een leefkeuken om U tegen te zeggen. Een lichte maar stoere centrale nieuwe plek in de woning, van eerlijke materialen. De keramische brede & lange vloertegels zorgen voor een rustig geheel. Groenblauw/vergrijsde blauw- & groentinten zijn als aanvulling op de lichte frisse basis, aangevuld met licht hout. Je vindt de tinten terug in verschillende zitmeubels, lampen & accessoires. Natuurlijk groen vind je terug in enkele grote planten op stam & aan de verticale wand in de eethoek. De zithoek is groter dan groots, met vele lekkere zit- & hangplakker voor het hele gezin. Vergezeld met heerlijke zachte vloerkleden & een luxe vergrijsd blauwe Scandinavische fauteuil. 

 

Naar portfolio