Natuurlijke frisheid – Amersfoort

Een warm, licht & fris interieur. Een interieur dat eenheid uitstraalt in alle ruimtes, met alle verschillende functies."NATUURLIJKE FRISHEID & SCANDI WARM"

Project “Natuurlijke frisheid & Scandi warm”

• Herenhuis
• Amersfoort
• 2023

Interieurwens

Een warm, licht & fris interieur. Een interieur dat eenheid uitstraalt in alle ruimtes, met alle verschillende functies. De lange smalle woonkamer krijgen we niet gezellig met de functies die we graag terug zien. Een rustige, gezellige en Scandinavische sfeer. Warme zachte aardse tinten, natuurlijke materialen aangevuld met een strakke basis & vleugje antiek.

Het ontwerp

Een royale open leefruimte. Door het verplaatsen van de gangdeur naar de keuken, is er een heerlijke woonkamer ontstaan. Een riante modulaire bank aangevuld met ronde vormen zorgt voor een gezellige, rustige sfeer. De ronde vormen komen terug in de Deens ovale eettafel van 300 meter lang, met heerlijke ronde leren kuipstoelen. De lengte van de tafel zorgt voor de verbinding met de tussenruimte. Zo is er plek om lekker te lezen aan tafel, maar ook is er ruimte voor heerlijk diners.

De keuken heeft een open karakter gekregen met veel opbergruimte. Er is verbinding met alle ruimtes, een open indeling, maar toch knusheid. De woonkamer heeft een houten roomdivider voor knusheid.

Warmte & gezelligheid vind je terug in de zachte stoffen, hout & ronde vormen. Eenheid & rust door de elementen, kleuren & materialen op verschillende manieren terug te laten komen. Een lichte basis aangevuld met fris & natuurlijk groen. Rechte lijnen worden afgewisseld door ronde & organische vormen.

 

Naar portfolio