Lichte zachtheid & warme omhelzing – Rijswijk

Een leefbaar & persoonlijk appartement dat functioneel & gezellig is, door eenheid in de kleuren & materialen. Iets unieks dat niet standaard en te trendgevoelig is.

Project “LICHTE ZACHTHEID & WARME OMARMING”

• Nieuwbouw appartement
• Rijswijk
• 2023

Interieurwens

Een leefbaar & persoonlijk appartement dat functioneel & gezellig is. Eenheid & gezelligheid aanbrengen met de elementen, kleuren & materialen in alle ruimtes. Niet standaard en te trendgevoelig, maar wel iets unieks. Mordern design, maar geen bling bling of kitcherig.

Het ontwerp

De houten vloer licht in de gehele woning, waardoor een rustige eenheid wordt gecreëerd. Gezellige hoekjes & ruimte voor bijzondere afwijkingen of verrassingen zoals het zitje in de vensterbank. Ronde & rechte lijnen wisselen elkaar af. Waardoor het gezellig maar niet te strak is. Warmte vind je terug in de zachte stoffen, hout & ronde vormen. De prachtige hanglampen van New Works hangen boven de eettafel en als groep boven de zithoek. Echte eyecatchers die het interieur grandeur geven. 

Een roomboter-witte  lichte basis op alle muren, aangevuld met warm & natuurlijk groen, hout, steen & zwarte/antraciete elementen. De gekozen semi-transparante linnengordijnen zorgen voor extra gezelligheid. 

 

Naar portfolio