Natuurlijke rust & Scandinavisch stoer – Brabant

Een leefbaar & persoonlijk familiehuis. We willen meer eenheid door van 2 huizen 1 woning te maken.

Project “NATUURLIJKE RUST & SCANDINAVISCH STOER”

• Vrijstaand landhuis
• Brabant
• 2022

Interieurwens

Een leefbaar & persoonlijk familiehuis. We willen meer eenheid door van 2 huizen 1 woning te maken. Onze wens is rust, gezelligheid & warmte en frisheid aangevuld met moderne Scandinavische elementen.

Het ontwerp

Natuurlijk gevoel van rust & ruimte. Licht & fris, aangevuld met authentieke Scandinavische tinten. De kracht van de woning is zijn grootsheid & het licht. Om dit te behouden heb ik gekozen voor een lichte frisse basis, aangevuld met warme tinten & materialen als detail.

Een huis dat voelt als 1 geheel, door van 2 huizen 1 te maken. Iedere ruimte heeft zijn eigen functie, samen 1 geheel. Een heerlijke grootse familiekeuken, speelkamer voor de kinderen, royale living met extra zit bij de haard & een whiskykamer 2.0 voor de eigenaar. In alle ruimtes is rekening gehouden met de verbinding naar buiten. 

Alle trappen(huizen) zijn volledig groen geverfd, voor een waanzinnig verfrissend effect. De eiken leuningen zijn behouden en geven extra karakter aan de ruimtes.

Op de 1e etage is de walkin-closet in zijn geheel blauw geverfd, inclusief het plafond. In de bioscoop-corner heb ik gekozen voor heerlijke comfortabele zitplekken in lichte tint. De royale ouder slaapkamer straalt rust en stilte uit.

 

Naar portfolio