Zilte gezelligheid – Voorburg

Een licht, ruimtelijk & rustig geheel, gevuld met zachte en warme pasteltinten. Alles bij elkaar een leefbaar interieur met lichte warme uitstraling.

Project “ZILTE GEZELLIGHEID”

• Dubbele bovenwoning
• Voorburg
• 2022

Interieurwens

Een licht, ruimtelijk & rustig geheel, gevuld met zachte en warme pasteltinten. Alles bij elkaar een leefbaar interieur met lichte warme uitstraling. Een huis dat bewoonbaar is en leeft, zonder dat alles zichtbaar is. Veel opbergruimte is belangrijk. 

Het ontwerp

Een wam, licht en gezellig geheel. Een groot kookeiland, centraal met alle functionaliteiten & zicht naar alle ruimtes & buiten. Een zeer royale eettafel, met ook weer maximale zichtlijnen naar de keuken,  living en buiten. De zithoek heeft een open maar knusse opstelling. Een extra comfortabele zit, om je even terug te trekken na een hectische dag. Een lekkere werkplek is geplaatst in de uitbouw, achter de eethoek. En er is veel opbergruimte gecreëerd zonder dat het opvallend aanwezig is. 

Een Scandinavische lichte sfeer, met warme pasteltinten als groen, blauw en oud rosé mogen. Aangevuld met licht grijs en een lichte houttinten.

 

Naar portfolio